Daley Blind: 'Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar bij Ajax, als voetballer'

Daley Blind: 'Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar bij Ajax, als voetballer'

21-12-2023 14:53
95

Daley Blind is naar eigen zeggen nog niet klaar bij Ajax. Dat vertelt hij in gesprek met Ajax Life. De verdediger van Girona vertrok eerder door de zijdeur bij de Amsterdamse club, waardoor hij nog geen officieel uitzwaaimoment heeft gehad. 

"Ik heb er met Ajax over gesproken, maar er is nog geen datum", aldus Blind. "Het kwam nog niet uit met de wedstrijd- en reisschema's. Er zijn nog meer spelers die geen afscheid hebben gehad, maar dat wel verdienen. Een afscheid voelt wel alsof het definitief klaar is. Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar bij Ajax, als voetballer."

"Als ik fit genoeg blijf, kan ik nog van waarde zijn", vervolgt de 33-jarige Blind. "Zolang ik op het veld sta, vind ik het moeilijk afscheid te nemen van Ajax. Hier heb ik het met mijn vader, maar vooral mijn vrouw vaak over. Soms maak ik een grapje: stel dat ik over een maand afscheid neem en in de zomer terugkeer? Dat zou ook gek zijn. Ooit keer ik terug bij Ajax. Wie weet als voetballer, maar zeker na mijn carrière als voetballer."