'Ten Hag ziet bij PSV een goede versterking voor slecht draaiend Man United'

'Ten Hag ziet bij PSV een goede versterking voor slecht draaiend Man United'

26-12-2023 17:53 Laatste update: 18:23
130

Erik ten Hag heeft een nieuwe winterversterking gespot in de Eredivisie. Dat meldt Sport 1. Johan Bakayoko van PSV zou op de radar zijn verschenen bij Manchester United.

Volgens de journalist van Sport 1 zou United Bakayoko voor nu alleen nog 'in het vizier hebben.' Er lijkt nog geen contact gelegd met PSV en ook niet met de entourage van de Belgische aanvaller. Bakayoko maakte namens de Eindhovenaren veel indruk in de eerste seizoenshelft, waardoor hij nu dus op een grote transfer mag hopen. Afgelopen zomer wees de Belg nog een transfer naar het Engelse Brentford af.

Wedden

Meer odds

Bakayoko zou een marktwaarde hebben van rond de veertig miljoen euro. Het is niet bekend hoe veel PSV wil hebben voor de Belgische jongeling. Wel is bekend dat PSV erg gecharmeerd is van Bakayoko. De aanvaller heeft steevast een plekje op de drukbezette flank bij Peter Bosz, al komt dat ook door meerdere blessures van Noa Lang en Hirving Lozano.

De twintigjarige Bakayoko kan dit seizoen een aantal ijzersterke statistieken overleggen. In 27 officiële wedstrijden maakte hij tot nu toe vier goals en gaf hij maar liefst dertien assists op zijn ploeggenoten. PSV maakt dit seizoen sowieso indruk op de buitenlandse clubs. De ploeg van Bosz is de enige formatie die tot nu toe alles wist te winnen in de competitie en zich ook kwalificeerde voor de knockout-fase van de Champions League.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)