Ajax ontvangt vertrekwens van grootverdiener en is bereid mee te werken

Ajax ontvangt vertrekwens van grootverdiener en is bereid mee te werken

28-12-2023 15:38 Laatste update: 16:08
190

Gerónimo Rulli heeft bij Ajax aangegeven te willen vertrekken. Dat meldt Voetbal International donderdag. De Argentijnse doelman is op dit moment tweede keuze achter Diant Ramaj. 

In de voorbereiding op het seizoen liep Rulli een blessure op aan zijn schouderblad. Daarna raakte hij zijn plek kwijt aan Jay Gorter. Ook hij raakte geblesseerd, waarna Diant Ramaj zijn kans pakte en zijn plek onder de lat niet meer weggaf. 

Wedden

Meer odds

Rulli, inmiddels hersteld van zijn kwetsuur, is gedaald in de pikorde en heeft daarom aangegeven te willen vertrekken bij de recordkampioen van Nederland. Naar verluidt zijn de Amsterdammers bereid mee te werken bij een goed bod. In januari van dit jaar betaalde Ajax nog zo'n acht miljoen euro voor Rulli. Zijn contract loopt door tot de zomer van 2026. 

In de zomer kwam een vertrek van Rulli ook al ter sprake. Destijds zocht Bayern München een opvolger voor de naar Internazionale vertrokken Yann Sommer. Rulli voerde wel gesprekken met de Duitse club, maar vanwege zijn blessure ging er sowieso een streep door die eventuele transfer.