Duitse media: PSV krijgt concurrentie van Bayern München voor gewild toptalent

Duitse media: PSV krijgt concurrentie van Bayern München voor gewild toptalent

4 januari - 14:59 Laatste update: 15:56
37

Naast PSV zou ook Bayern München in de race zijn voor Jonah Kusi-Asare. De Zweedse talentvolle aanvaller verscheen begin december op de lijst in Eindhoven, maar volgens het Duitse Fussball News heeft der Rekordmeister zich nu ook in de race gemoeid. 

Zweedse media wisten eerder al te melden dat PSV al een gesprek zou hebben gevoerd met zijn club AIK Solna, maar Bayern zou direct een aanbod hebben gedaan voor de zestienjarige spits van 1.96 meter. De Duitsers zouden Kusi-Asare een contract aan hebben geboden van 3,5 jaar, plus een optie voor twee extra seizoenen. Vorig jaar wilde Bayern ook al een poging wagen, maar toen drukte de club niet door met een bod.

Volgens het Duitse medium is PSV nog altijd in de race voor de boomlange spits. De Eindhovenaren zouden tussen de acht en tien miljoen euro willen betalen voor Kusi-Asare. Bayern denkt dat de club de Zweed al weg kan kapen voor vijf miljoen euro. Mede omdat de Duitsers hem ervaring bij een enorme club kunnen bieden en hem kunnen laten leren van Harry Kane.