Mbappé loopt tientallen miljoenen mis bij vertrek bij Paris Saint-Germain

'Mbappé loopt duizelingwekkend bedrag mis bij vertrek uit Parijs'

4 januari om 18:02

Als Kylian Mbappé zich verbindt aan Real Madrid, zal de Fransman een flink bedrag mislopen. Mits de aanvaller zijn contract verlengt bij Paris Saint-Germain, zal het hem de riante som van zeventig miljoen euro opleveren, zo meldt journalist Ben Jacobs.

Het bedrag van zeventig tot misschien zelfs tachtig miljoen euro geldt als loyaliteitsbonus, en het zal alleen naar Mbappé worden overgemaakt als hij zijn toekomst verbindt aan de Parijzenaars. Naar verluidt heeft Real Madrid de spits een aanbieding van 26 miljoen euro netto gedaan, waar tevens een deadline op rust. De Madrilenen hebben geleerd van het verleden, toen ze dachten Mbappé binnen te halen, maar hij toch koos voor een langer verblijf in Parijs.

Ook vorig jaar was er immers veel te doen om de toekomst van Mbappé. Er werd verwacht dat de Fransman, na een impasse omtrent zijn contract bij Paris Saint-Germain, voor Real Madrid zou kiezen, maar tot ieders verbazing opteerde hij voor een langer verblijf in Frankrijk. Met de loyaliteitsbonus hoopt de Franse club zich te verzekeren van een langer verblijf van Mbappé, of in ieder geval zijn transferwaarde te kunnen verzilveren.