'Van den Belt is hot: derde Eredivisie-club toont belangstelling in Feyenoorder'

'Van den Belt is hot: derde Eredivisie-club toont belangstelling in Feyenoorder'

8 januari - 15:32 Laatste update: 9 januari - 10:01
30

Thomas van de Belt heeft er nog een extra transferoptie bij gekregen. Volgens 1908 wil ook Fortuna Sittard graag dat de middenvelder van Feyenoord op huurbasis voor de club uit gaat komen.

Van den Belt is de laatste week hot bij de clubs uit de Eredivisie. De middenvelder zou in de belangstelling staan van Excelsior en Vitesse en daar heeft zich met Fortuna nu een derde gegadigde bijgevoegd.

Er ligt nog geen concreet voorstel van Fortuna, maar die lijkt 'wel in aanmaak', zo klinkt het. De Limburgers zouden in de voormalig middenvelder van PEC Zwolle dé winterversterking van het middenveld zien. Excelsior viel afgelopen weekend voorlopig af, omdat de Kralingers op zoek zijn naar versterkingen die ze kunnen kopen.

Van den Belt maakte in de zomer van de overstap van PEC naar Feyenoord, maar wist zich nog niet in de basis te spelen. Wel lonken er voor hem steeds meer kansen in De Kuip, omdat ook Ramiz Zerrouki met Algerije naar de Afrika Cup is. Ook op het trainingskamp maakte hij een goede indruk, inclusief doelpunt tegen FSV Mainz.