Eén Eredivisie-club lijkt af te vallen voor Van den Belt: 'Kunnen we niet kopen'

Eén Eredivisie-club lijkt af te vallen voor Van den Belt: 'Kunnen we niet kopen'

7 januari - 16:39
14

Excelsior is op dit moment niet dicht bij de komst van Thomas van den Belt. De middenvelder van Feyenoord zou gehuurd kunnen worden, maar de Kralingers willen nieuwe spelers liever definitief inlijven.

Excelsior is op zoek naar een makkelijk scorende middenvelder, aldus trainer Marinus Dijkhuizen. Vorig seizoen bewees Van den Belt dat te zijn bij PEC Zwolle. Het leverde hem een transfer naar Feyenoord op, maar veel komt hij vooralsnog niet spelen toe in De Kuip. Van den Belt staat nu op de lijst bij onder meer Excelsior.

Maar: "Die kunnen we niet kopen", aldus Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond. "We willen kijken naar spelers die we kunnen kopen, zodat we waarde kunnen ontwikkelen." Excelsior zet dus min of meer een streep door de komst van Van den Belt, die wordt gevolgd door meer Eredivisie-clubs.

Trainingskamp Excelsior 'niet geslaagd'
Het trainingskamp van Excelsior in het Spaanse Alicante viel deze week overigens in het water door meerdere ziektegevallen. "Vrijdagmiddag brak er een ziekte uit, dat ging in een aantal uur heel snel", vertelt Dijkhuizen. "Zeventig procent van de selectie heeft het te pakken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het kamp is niet geslaagd. Dit gaat ook impact hebben op de komende weken, ben ik bang."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!