Marsman keert terug in Nederland en rondt verrassende KKD-transfer af

Marsman keert terug in Nederland en rondt verrassende KKD-transfer af

10 januari - 18:49
43

ADO Den Haag heeft de komst van Nick Marsman wereldkundig gemaakt. Na een aantal jaren in de Verenigde Staten keert de goalie nu terug in Nederland. Marsman heeft bij ADO voor een half jaar getekend.

Eerder deze week kwam naar buiten dat ADO gesprekken voerde met Marsman. Nu is de transfer dus al beklonken. De ervaren sluitpost was sinds de jaarwisseling transfervrij, nadat zijn contract bij het Inter Miami van Lionel Messi afliep. Marsman was al vanaf eind augustus geen onderdeel meer van de club, aangezien zijn verbintenis werd opgezegd. Op die manier wilde Inter Miami wat ruimte creëren in het salarisbudget.

Aan het einde van 2023 speelde Marsman nog even voor San Antonio FC, maar nu maakt hij dus transfervrij de overstap naar ADO. De voormalig keeper van onder meer FC Twente, FC Utrecht en Feyenoord wil de Hofstedelingen in het komende halfjaar helpen te promoveren.

Technisch directeur Joris Mathijsen reageert in gesprek met de clubkanalen op het binnenhalen van Marsman. "Door de langdurige blessure van Wentges en deelname van Nikiema aan de Afrika Cup, wilden we onze selectie versterken met een ervaren doelman om het keepersteam weer compleet te maken. Met Marsman hebben we die gewenste versterking gevonden."