'Feyenoord slaat voorstel van Hellas Verona af en wil meerdere miljoenen zien'

'Feyenoord slaat voorstel van Hellas Verona af en wil meerdere miljoenen zien'

19 januari om 16:37

Feyenoord laat Javariô Dilrosun niet zomaar gaan. De Rotterdammers hebben het eerste concrete voorstel van Hellas Verona naar de prullenbak verwezen, meldt 1908.

Eerder deze week werd bekend dat Hellas Verona, dat Cyriel Ngonge aan SSC Napoli verkocht, serieus in de markt is voor Dilrosun. Het openingsbod uit Italië kwam niet in de buurt van wat Feyenoord verlangt, klinkt het. Alleen als de Stadionclub verzekerd is van meerdere miljoenen euro's, wordt er nagedacht over een exit van de buitenspeler.

Het eerste aanbod van Hellas Verona wordt in het Maasgebouw gezien als 'niet serieus genoeg'. Naar verluidt beraadt de Italiaanse club zich voor op nieuwe stappen om Dilrosun in te lijven. Hellas verkocht voormalig FC Groningen-aanvaller Ngonge voor achttien miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen, aan Napoli.

Dilrosun is dit seizoen geen vaste waarde bij Feyenoord. Mede door de afwezigheid van drie aanvaller door de Afrika Cup en Azië Cup kreeg hij de afgelopen twee duels een basisplaats. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!