Verweij ziet voorwaarde voor Ajax-move Babadi: 'Dan heel slecht om hem te halen'

Verweij ziet voorwaarde voor Ajax-move Babadi: 'Dan heel slecht om hem te halen'

22 januari - 19:48
33

Als Gabriel Misehouy uiteindelijk bijtekent bij Ajax, dan verwacht Mike Verweij niet dat Isaac Babadi naar Amsterdam komt. De Amsterdammers zijn nog altijd in onderhandeling met Misehouy over een nieuwe verbintenis, terwijl het geen geheim is dat de recordkampioen voorzichtige interesse toont in Babadi.

In de Voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij over Babadi en Misehouy. Eerder op maandag kwam nog naar buiten dat Girona FC voor laatstgenoemde op de tribunes van De Toekomst zit, als Jong Ajax die dag tegen FC Groningen speelt. "Met Babadi is inderdaad wel wat contact geweest, maar dat moet niet overdreven worden", zegt Verweij. "Ajax wil Babadi namelijk niet, als Misehouy gewoon bijtekent."

Wedden

Meer odds

"Misehouy staat in de belangstelling van een aantal Engelse clubs, zoals Manchester City. Die jongen traint inmiddels met het eerste mee en maakt hele goede stappen", vervolgt de journalist. "Ajax heeft wel de hoop dat hij toch zo verstandig is om nog een paar jaar in Nederland te blijven en bij te tekenen. Als dat gebeurt, dan zou het heel slecht zijn om Babadi te halen, ook naar Hlynsson toe."

PSV-middenvelder Babadi beschikt - net als Misehouy - over een aflopend contract. Het talent van de Eindhovenaren is dus vrij om te praten met geïnteresseerde clubs. Eerder werd ook Feyenoord gelinkt aan een transfer van Babadi.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Afrika Cup!