Fortuna rondt dubbeldeal met Hellas af: miljoenenverkoop, Braaf naar Sittard

Fortuna rondt dubbeldeal met Hellas af: miljoenenverkoop, Braaf naar Sittard

23 januari - 15:17 Laatste update: 15:22
26

De kogel is door de kerk: Tijjani Noslin verruilt Fortuna Sittard voor Hellas Verona, terwijl Jayden Braaf de omgekeerde weg bewandelt. Dat maken de clubs dinsdag wereldkundig. Naar verluidt ontvangt Fortuna drie miljoen euro voor Noslin, terwijl Braaf op huurbasis naar Sittard komt.

Afgelopen weekend bevestigde Noslin bij ESPN dat zijn transfer naar Hellas dichtbij was. Nu zijn de laatste formaliteiten afgerond. Fortuna lijkt Jayden Braaf op huurbasis juist over te nemen van de Serie A-club, maar dat is nog niet officieel. Fortuna lijkt dus een mooie transfersom te ontvangen voor Noslin.

Fortuna pikt Braaf als opvolger van Noslin weer op bij Hellas. De jonge aanvaller maakt het seizoen op huurbasis af bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Fortuna lijkt geen optie tot koop te hebben bedongen.

Noslin zou afgelopen weekend eigenlijk nog een laatste keer in actie komen voor Fortuna, op bezoek bij Almere City. Die wedstrijd werd echter afgelast en staat nu ingepland voor woensdagavond. Dat maakt de geboren Amsterdammer dus niet meer mee als speler van de club uit Sittard.