'PSV hoopt op transferverrassing: St. Juste staat op de radar in Eindhoven'

'PSV hoopt op transferverrassing: St. Juste staat op de radar in Eindhoven'

28 januari - 17:35 Laatste update: 20:07
251

PSV wil in het slot van de transferwindow verrassen met de komst van Jeremiah St. Juste. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. In de komende dagen moet blijken of het haalbaar is voor PSV. Op dit moment lijken de Eindhovenaren in te zetten op een huurdeal.

PSV wil graag nog een concurrent voor André Ramalho aan de selectie toevoegen. Armel Bella-Kotchap ligt er al enige tijd uit met een schouderblessure en traint nog altijd niet mee met de groep, al staat hij inmiddels wel weer op het veld. Daardoor is St. Juste nu in beeld bij PSV.

De voormalig verdediger van Feyenoord zou afgelopen zomer al in beeld zijn geweest bij PSV. Toen werd ook Ajax gelinkt aan de snelle verdediger. Het is nog geen zekerheid dat St. Juste de overstap naar Eindhoven gaat maken: in de komende dagen moet duidelijk worden of een transfer plaats zal vinden, zo klinkt het. Volgens VI lijkt PSV de Nederlander te gaan huren, als het zo ver komt.

Met een mogelijke transfer van St. Juste kan PSV inspelen op dingen die in de nabije toekomst gaan gebeuren: deze zomer gaat Bella-Kotchap in principe terug naar Southampton, terwijl Ramalho dan uit zijn contract loopt. Het is dus wel nog de vraag voor hoelang de stopper naar Eindhoven komt.

PSV heeft nog tot en met donderdag de tijd om St. Juste binnen te halen. In de nacht van donderdag op vrijdag sluit de transferwindow namelijk in Nederland. Tot dusver haalde PSV deze winter nog geen nieuwe spelers naar het Philips Stadion.