Portugese media: PSV wil St. Juste, Sporting stelt duidelijke eisen

Portugese media: PSV wil St. Juste, Sporting stelt duidelijke eisen

28 januari - 20:20
118

PSV heeft zich ook volgens Portugese media gemeld voor Jeremiah St. Juste. Sporting Portugal wil de verdediger liever niet kwijt, maar zou in de komende dagen overtuigd kunnen raken.

PSV probeert Sporting te paaien met een huursom van een half miljoen euro, klinkt het. Ook wordt er gesproken over een optie tot koop. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een concurrent voor André Ramalho en vervanger voor huurling Armel Bella-Kotchap, die nog steeds kampt met schouderproblemen.

Als het tot een huurdeal met optie tot koop zou komen, dan wil Sporting het aankoopbedrag van zo'n tien miljoen euro waarschijnlijk terugverdienen. Dat meldt A Bola. St. Juste (27) kwam anderhalf jaar geleden over van FSV Mainz. Door fysieke ongemakken werd de oud-Feyenoorder nooit een vaste waarde in Lissabon.

Als snelle verdediger, die dus met ruimte in zijn rug kan spelen, voldoet St. Juste aan de profielschets die trainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart in hun hoofd hebben. Zijn contract loopt medio 2026 af. De transfermarkt sluit donderdag om 23.59 uur de deuren.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!