PSV in benarde situatie: Sporting stelt hoge eisen bij huurdeal St. Juste

PSV in benarde situatie: Sporting stelt hoge eisen bij huurdeal St. Juste

29 januari - 16:56
107

Het wordt voor PSV een pittige uitdaging om Jeremiah St. Juste deze transferperiode binnen te halen. Zijn huidige club, Sporting Portugal, eist namelijk een verplichte optie tot koop van tien miljoen euro bij een huurdeal.

St. Juste heeft nog een contract bij Sporting tot medio 2026. Ondanks zijn beperkte speeltijd in de eerste helft van het seizoen vanwege blessures, is de Portugese club niet geneigd hem gemakkelijk te laten gaan, zo meldt VI. Sporting verwierf St. Juste anderhalf jaar geleden voor zo’n tien miljoen euro van FSV Mainz 05.

PSV wil St. Juste aantrekken om trainer Peter Bosz meer opties te geven in de verdediging. De Eindhovenaren kampen momenteel met een luxeprobleem op het middenveld en in de aanval, maar achterin is er meer behoefte aan versterking. De blessure van de gehuurde Armel Bella-Kotchap heeft de situatie verder bemoeilijkt. Bosz heeft zelfs al enkele wedstrijden Jerdy Schouten, een middenvelder, als centrale verdediger laten spelen.

PSV heeft tot donderdagavond de tijd om tot een overeenkomst te komen met Sporting, aangezien dan de transfermarkt in Nederland sluit. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!