PSV meldt zich bij Excelsior voor Driouech

'PSV schakelt snel door en meldt zich bij Excelsior voor uitblinker Driouech'

29 januari om 17:56
Laatste update: 29 januari om 21:15

PSV heeft zich bij Excelsior gemeld voor Couhaib Driouech, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De buitenspeler maakt dit seizoen indruk bij de Kralingers en is bij de koploper van de Eredivisie in beeld om de blessure van Noa Lang op te vangen.

Naast het feit dat Noa Lang geblesseerd is, dreigt PSV ook aanvaller Yorbe Vertessen kwijt te raken. De Belg wil vertrekken uit Eindhoven en is van mening dat de club mee moet werken, omdat het anders de gemaakte afspraken niet nakomt. Vertessen is al medisch gekeurd bij Union Berlin, waar hij nu afwacht tot het definitief van een deal komt. PSV zou enkel nog definitief de handtekening moeten zetten onder de overeenkomst.

Om het vertrek van Vertessen en de blessure van Noa Lang op te vangen, wil PSV zich versterken met Driouech. Excelsior vraagt naar verluidt miljoenen voor zijn buitenspeler en ziet hem het liefst tot het einde van het seizoen in Kralingen blijven. De Rotterdammers zouden mikken op een som van vijf miljoen euro, al wordt dat niet bevestigd. PSV lijkt een dusdanig bedrag niet op tafel willen leggen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!