Vermeend PSV-target Driouech op 'lijst' van andere Nederlandse topclub

Vermeend PSV-target Driouech op 'lijst' van andere Nederlandse topclub

29 januari - 20:18 Laatste update: 20:21
69

Niet alleen PSV, maar ook andere clubs hebben interesse in Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. Dat meldt zowel Sjoerd Mossou als Martijn Krabbendam maandagavond bij het ESPN-programma Voetbalpraat. Ook bij Feyenoord zou Driouech op een lijstje staan, al lijkt die interesse momenteel niet concreet. 

"Bij Excelsior vonden ze het bod van PSV te laag", vertelt Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou, nadat eerder op de dag naar buiten kwam dat PSV zich na de blessure van Noa Lang in Rotterdam had gemeld voor de vleugelaanvaller. "Er waren meerdere clubs geïnteresseerd", vervolgt Moussou. Het zou gaan om onder meer Sporting Portugal. "Plus een Franse club en een Championship-club. Die hebben aanmerkelijk meer geboden PSV tot nu toe heeft geboden."

Volgens het Eindhovens Dagblad verlangen de Kralingers vijf miljoen euro voor Driouech, al wil niemand dat precieze bedrag bevestigen. Krabbendam maakt vervolgens duidelijk dat de dribbelaar, dit seizoen goed voor vier doelpunten en drie assists, ook op de burelen in De Kuip in de gaten is gehouden. "Deze Driouech stond ook bij Feyenoord gewoon op de lijst, maar daar hebben ze buitenspelers in overvloed."

ESPN-analist Kenneth Perez snapt dat PSV een 'ongelooflijk aantrekkelijke' stap zou zijn voor de 21-jarige Driouech. Over zijn kans van slagen heeft hij echter wel twijfels. "Hij moet zich wel realiseren dat hij niet alle minuten zal spelen, maar hij kan zich wel ontwikkelen. Dat zou het beste scenario zijn. Een ander scenario is dat je niet aan spelen toekomt en wegkwijnt op de bank. Ik vind hem echt heel goed spelen bij Excelsior. Dat geeft 0,0 garantie dat je het bij PSV ook kan."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!