Atletico Madrid klopt aan bij Valencia

Romano: Atlético Madrid klopt aan bij Valencia voor defensieve versterking

30 januari om 12:23
Laatste update: 30 januari om 12:45

Atlético Madrid lijkt in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen te zijn bij Gabriel Paulista. De Braziliaanse verdediger zou op het punt staan om Valencia te verlaten.

Atlético heeft Gabriel al gesproken over de details van de deal, meldt Fabrizio Romano op X. De 33-jarige Braziliaan tekent naar verluidt een contract van anderhalf jaar. Volgens Romano werd Trevoh Chalobah ook gezien als optie. Maar de 24-jarige verdediger van Chelsea werd te duur bevonden.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Vitória

  • logo

    Internacional

Gabriel Paulista tekende in de zomer van 2017 bij Valencia, waarmee hij in 2019 de Copa Del Rey won. De Spaanse club nam hem toen voor elf miljoen euro over van Arsenal. In Engeland pakte Gabriel twee keer, in 2015 en 2017, de FA Cup. Daarvoor speelde hij voor Villarreal in La Liga en EC Vitória in de Braziliaanse Serie A.

Na het seizoen 2019/20 kende Gabriel Paulista enkele moeilijke jaren met Valencia. Hij moest gedurende meer dan vier maanden aan de zijlijn toekijken vanwege een knieblessure in het seizoen 2021/22 en eindigde in het seizoen 2022/23 slechts twee punten boven de degradatiezone met zijn ploeg.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!