'Ajax wil hoofdpijndossier achterin oplossen met oude bekende van Van 't Schip'

'Ajax wil hoofdpijndossier achterin oplossen met oude bekende van Van 't Schip'

30 januari - 17:40
89

Ajax overweegt om Dimitris Giannoulis naar de Johan Cruijff ArenA te halen, aldus de Griekse tak van Sport24. De 28-jarige linksback van Norwich City is een oude bekende van John van 't Schip. De twee werkten in het verleden samen toen de trainer nog bondscoach van Griekenland was. 

Giannoulis moet naar verluidt 5 miljoen euro kosten. Norwich wilde de linkervleugelverdediger aanvankelijk niet laten gaan, maar inmiddels is de Championship-club bereid om hem voor het genoemde bedrag van de hand te doen. Giannoulis heeft bij Norwich een aflopend contract.

Wedden

Meer odds

Ajax lijkt niet bereid om 5 miljoen euro voor de international op tafel te leggen, maar wil nog wel kijken wat er mogelijk is in eventuele onderhandelingen. De linksback-positie is een waar hoofdpijndossier voor de Amsterdammers. Zowel Borna Sosa, Anass Salah-Eddine als de tot een vleugelverdediger omgetoverde Ar'Jany Martha weet lang niet altijd te overtuigen. Gaston Ávila, van wie Van 't Schip ook niet echt gecharmeerd lijkt, heeft een blessure opgelopen die hem maanden kant houdt.

Giannoulis speelde 25 interlands voor Griekenland. Voordat hij neerstreek bij Norwich, speelde hij in Griekenland bij onder meer PAOK Saloniki en Atromitos. Ajax heeft tot donderdagavond om de transfer te realiseren.