'Ajax houdt situatie van Arsenal-talent met aflopend contract nauw in de gaten'

'Ajax houdt situatie van Arsenal-talent met aflopend contract nauw in de gaten'

30 januari - 13:33 Laatste update: 13:35
28

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Arsenal-aanvaller Amario Cozier-Duberry, aldus The Standard. De tiener heeft in Londen een aflopen contract. Zijn situatie wordt overigens niet alleen door de Amsterdammers in de gaten gehouden, weet het Engelse medium. 

Naast Ajax zouden ook Newcastle United, Borussia Dortmund en Anderlecht gecharmeerd zijn van Cozier-Duberry (op foto links). De achttienjarige aanvaller speelt sinds 2019 voor diverse jeugdelftallen van Arsenal, maar heeft tot op heden nog niet zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht.

Wedden

Meer odds

Arsenal heeft wel al gesprekken gevoerd met Cozier-Duberry over het verlengen van zijn contract, maar die gesprekken hebben nog weinig opgeleverd. Bij The Gunners staat het talent te boek als een groot talent. Voormalig speler Jack Wilshere vergeleek hem al met Bukayo Saka. Cozier-Duberry, die ook al interlands speelde voor diverse Engelse jeugdelftallen, kan op beide flanken uit de voeten. 

Hoe conreet de interesse van Ajax en de andere clubs is, is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat hij nauwlettend in de gaten wordt gehouden. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!