Veldwijk vindt nieuwe club en kiest voor ambitieus project bij Schreuder

Veldwijk vindt nieuwe club en kiest voor ambitieus project bij Schreuder

1 februari - 12:00 Laatste update: 12:13
4

Lars Veldwijk zit niet langer zonder club. De 32-jarige spits is na zijn noodgedwongen vertrek uit Zuid-Korea weer onder de pannen. Veldwijk gaat aan de slag bij CD Castellón, waar Dick Schreuder trainer is.

VoetbalPrimeur wist al te melden dat Veldwijk zijn carrière zou gaan voortzetten in Spanje en inmiddels heeft Castellón de komst van de aanvaller bevestigd. Veldwijk was sinds een aantal maanden clubloos, nadat zijn club Suwon City zijn contract verscheurde wegens rijden onder invloed. Onlangs vertelde Veldwijk dat de Zuid-Afrikaanse club Mamelodi Sundowns concreet voor hem was, maar hij gaat voor een avontuur in Spanje.

Met Haris Medunjanin, Gervane Kastaneer en Jozhua Vertrouwd treft Veldwijk drie landgenoten in de derde divisie van Spanje. Met 52 punten staat Castellón bovenaan in de competitie. Schreuder is onder de rook van Valencia met een bijzonder project bezig. Castellón wil binnen vijf à zes jaar actief zijn in La Liga.

Veldwijk begint in Spanje aan zijn zesde avontuur in het buitenland. Eerder kwam de spits buiten de landsgrenzen al uit voor Nottingham Forest, KV Kortrijk, Aalesund, Jeonbuk Hyundai en dus Suwon City.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!