Vermoedelijke opstelling PSV

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz beschikt over bijna volledig fitte selectie

20 februari om 17:10
Laatste update: 20 februari om 17:10

PSV trapt dinsdagavond voor het eerst sinds acht jaar af in de achtste finale van de Champions League. Peter Bosz beschikt over een bijna volledig fitte selectie, er worden daarom geen grote verassingen verwacht. 

Johan Bakayoko was tegen Heracles Almelo niet inzetbaar vanwege ziekte en leek hierom even een vraagteken te zijn voor het duel met Dortmund. Peter Bosz vertelde maandag op de persconferentie dat het mee lijkt te vallen en dat zijn fitheid op de training werd bepaald. Wanneer dat in orde is, lijkt de Belg gewoon te starten. 

Zo lijkt de opstelling een makkelijke invuloefening te zijn. Walter Benítez zal zoals gewoonlijk onder de lat staan. Met een defensie voor hem bestaande uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest.

Jerdy Schouten zal de spelmaker op zes zijn. Joey Veerman en Ismael Saibari zullen ook op het middenveld starten. De aanvalslinie zal bezet worden door Hirving Lozano, Luuk de Jong en dus Bakayoko. PSV en Dortmund trappen om 21:00 uur af voor het heenduel van de achtste finale van de Champions League

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano