'United grijpt rigoureus in: elf spelers mogen definitief vertrekken'

'United grijpt rigoureus in: elf spelers mogen definitief vertrekken'

24 februari - 08:39
85

Manchester United gaat in de aankomende transferzomer flink doorselecteren. Meerdere grootverdieners moeten naar verluidt het veld ruimen op Old Trafford, om de komst van nieuwe spelers mogelijk te maken, zo meldt ESPN. Elf spelers zouden uit mogen kijken naar een nieuwe werkgever.

Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Harry Maguire, Casemiro, Scott McTominay en Christian Eriksen zouden in aanmerking komen voor een vertrek bij de club van Erik ten Hag. Daarnaast beschikken Tom Heaton, Jonny Evans en Anthony Martial over een aflopend contract. De club heeft de optie om het contract met Martial met één jaar te verlengen, maar daar lijkt men niet happig op.

Ook enkele spelers die op dit moment elders zijn gestald, zouden mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri en Brandon Williams zouden United allen definitief achter zich mogen laten. De prioriteit voor de club ligt vervolgens op de komst van een verdediger en een centrumspits.