Sierhuis verklaart emotie na wereldgoal: Had frustratie in mijn lichaam

Sierhuis verklaart emotie na wereldgoal: "Had frustratie in mijn lichaam"

25 februari - 09:52
18

Kaj Sierhuis was zaterdagavond de gevierde man met zijn schitterende treffer in de slotfase van het duel met RKC Waalwijk, maar de spits van Fortuna Sittard leek behoorlijk gefrustreerd na zijn treffer. De spits verklaarde na afloop van het duel waarom dat het geval is. 

Sierhuis meldde zich na afloop voor de camera van ESPN en legde uit waarom er meer frustratie dan blijdschap te zien was bij het vieren van de treffer. "Ik had veel frustratie in mijn lichaam. Ook over de manier waarop we de laatste weken lastig tot kansen kwamen. Alle wedstrijden heb ik er veel energie in gestoken, maar werd ik weinig beloond met kansen."

De spits schoot van afstand schitterend raak en bezorgde Fortuna daarmee drie belangrijke punten. "Het was een wedstrijd met hoge emoties. Er stond veel spanning op beide ploegen en het was meer sleuren dan voetballen. Wij speelden resultaatvoetbal. Wij wilden niet verliezen, zij hadden het gevoel te moeten", besluit Sierhuis. Door de overwinning blijft RKC op plek zestien hangen en neemt Fortuna afstand van de gevarenzone. De voorsprong op RKC bedraagt negen punten.