Steijn reageert op vroege Gaaei-wissel: 'Het proces herhaalt zich in alles'

Steijn reageert op vroege Gaaei-wissel: 'Het proces herhaalt zich in alles'

28 februari - 09:49
130

Maurice Steijn heeft tegenover De Volkskrant kort gereageerd op de veelbesproken wissel van Ajax-speler Anton Gaaei tegen AZ. De voormalig trainer van Ajax wisselde de Deen eerder dit seizoen tegen Feyenoord in de eerste helft en afgelopen weekend beleefde Gaaei een déjà vu.

Steijn wil niet uitgebreid ingaan op vragen over de vroege wissel van Gaaei tegen AZ. De vleugelverdediger gaf eerder dit seizoen, onder leiding van Steijn, een fatale pass die zorgde voor een doelpunt van Feyenoord. De oefenmeester besloot Gaaei meteen te wisselen. "Het proces herhaalt zich in alles, als je goed oplet", reageert Steijn. Verder wil hij niet ingaan op dit onderwerp.

"Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld als toen", reageerde Gaaei in een eerder interview met het Algemeen Dagblad op zijn fatale fout tegen Feyenoord. De Deen heeft nog niet publiekelijk gereageerd op zijn pijnlijke wissel tegen AZ. Gaaei heeft wel al zijn berichten op Instagram verwijderd, vermoedelijk wegens de vele haatberichten die hij heeft ontvangen.