Ex-Ajax-speler Mido komt met opvallende claim: Salah definitief naar Saudi-Arabië

Ex-Ajax-speler Mido komt met opvallende claim: Salah definitief naar Saudi-Arabië

29 februari - 11:49
35

Mohamed Salah is volgend seizoen te bewonderen in de Saudi Pro League. Althans, dat claimt Mido, vijftigvoudig international van Egypte. De sterspeler van Liverpool zou zijn handtekening al gezet hebben in het Midden-Oosten.

Het is duidelijk dat de Saudi Pro League Salah op de korrel heeft. De 31-jarige Egyptenaar ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Liverpool en tot op heden leken de avances uit Saudi-Arabië geen effect te hebben gehad. Landgenoot Mido beweert anders. Via X - voorheen Twitter - schrijft hij dat alles al in kannen en kruiken is. 'Mohamed Salah speelt volgend seizoen in de Saudi Pro League. Contracten zijn getekend.'

Onduidelijk is om welke Saudische club het gaat. Als de claim van Mido, die verspreid over twee periodes 63 officiële wedstrijden voor Ajax speelde, klopt, betekent het dat de nog onbekende club en Liverpool een akkoord hebben bereikt over een transfersom voor Salah.

Salah speelt sinds 2017 bij Liverpool en is op Anfield uitgegroeid tot een clubicoon. Met The Reds won hij onder meer de Premier League en de Champions League.