Feyenoord krijgt boodschap: 'Als ze denken dat ik moe word, hebben ze pech'

Feyenoord krijgt boodschap: 'Als ze denken dat ik moe word, hebben ze pech'

29 februari - 12:12 Laatste update: 12:12
94

FC Groningen-spits Romano Postema deelt een waarschuwingssein uit aan Feyenoord. Beide ploegen staan donderdagavond tegenover elkaar in de halve finales van de KNVB Beker.

Groningen plaatste zich ten koste van Fortuna Sittard voor de laatste vier. Het Algemeen Dagblad schetst dat de plannen van trainer Dick Lukkien op 'een veel hogere intensiteit' worden uitgevoerd dan aan de start van het seizoen. "Ik kon het tegen Fortuna zelfs 120 minuten volhouden. Het is echt een kwaliteit van ons", laat Postema optekenen. "Ik blijf er ook mee doorgaan, want ik als het niet doe, denk ik dat de trainer snel het bordje omhoog houdt voor een wissel."

De 22-jarige Postema, die dit seizoen in alle competities tien keer trefzeker was, benadrukt dan ook dat het tegen Feyenoord niet aan het verschil in fitheid zal liggen. "Ik word in elk geval niet snel moe. Als Feyenoord daar wel van uitgaat, hebben ze dit keer een beetje pech, want ik blijf wel lopen. Ik hoop dat ze gek van me worden en denken: wanneer stopt deze gek nou eens met rennen?"