Flinke tegenvaller voor PSV: Saibari mist topper tegen Feyenoord

Tegenvaller voor PSV: Saibari mist topper tegen Feyenoord, Veerman vraagteken

1 maart om 13:50
Laatste update: 1 maart om 15:37

Ismaël Saibari is zondag niet beschikbaar voor PSV tegen Feyenoord. Dat vertelde Peter Bosz vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de Eredivisie-topper. Ook het meespelen van Veerman is nog onzeker. Guus Til keert juist weer terug bij de Eindhovenaren. 

Over het meespelen van Saibari bestonden eerder deze week al twijfels. Nu is duidelijk dat de Marokkaan het duel met Feyenoord niet gaat halen, al verwacht Bosz niet dat Saibari lang aan de kant zal staan. "Zoals het er nu uitziet is dat niet het geval."

Veerman ontbreekt vrijdag bij PSV vanwege ziekte. Een definitieve conclusie over zijn inzetbaarbaarheid wordt in de komende dagen verwacht. "Het zit hem niet mee, we zullen het afwachten. En als het niet zo is, dan stellen we een andere heel goede speler op", aldus Bosz. Dortmund-uit komt niet in gevaar voor de middenvelder, benadrukt de trainer van PSV. 

Toch is er ook positief nieuws voor de Eindhovenaren. Guus Til sluit weer aan bij de selectie en lijkt minuten te kunnen maken tegen de Rotterdammers. Een hele wedstrijd zit er volgens Bosz nog niet in. "Dat is een te grote stap."

PSV - Feyenoord begint zondag om 14.30 uur. Koploper PSV verdedigt een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!