PSV en Feyenoord klaar voor kraker: pak €50 wanneer beide teams scoren!

PSV en Feyenoord klaar voor kraker: pak €50 wanneer beide teams scoren!

3 maart - 13:00 Laatste update: 02:54

ADVERTORIAL - PSV en Feyenoord trappen zondagmiddag af in het Philips Stadion voor wat misschien wel hét Eredivisie-duel van het seizoen wordt. De Rotterdammers zullen vooral plek twee willen veiligstellen, terwijl een zege van PSV voor een nóg eerdere kampioensschaal zorgt. Pak bij TOTO maar liefst €50 wanneer beide ploegen weten te scoren in Eindhoven!

Meest trefzekere ploegen in Eredivisie

De cijfers van PSV en Feyenoord spreken dit seizoen boekdelen: met 77 treffers en 58 treffers zijn de twee teams verreweg de meest scorende ploegen van Nederland. Met een Luuk de Jong in bloedvorm en de verdwenen vleugellamheid van Feyenoord lijkt het een kwestie van tijd voordat beide ploegen een treffer weten te maken in het Philips Stadion. 

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd PSV - Feyenoord en zet in op 'Beide teams scoren: Ja'. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weten PSV en Feyenoord allebei te scoren? Dan pak je €50! Houdt één van de ploegen de nul of eindigt het duel doelpuntenloos? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.