Vermoedelijke opstelling van Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert naast Stengs nog een wissel door

3 maart om 08:30
Laatste update: 3 maart om 08:30

De blessure van Feyenoorder Calvin Stengs lijkt mee te vallen, maar de aanvaller lijkt tegen PSV nog niet te kunnen spelen. Coach Arne Slot moet daardoor schuiven in zijn middenveld en in de aanval. De Feyenoord-trainer lijkt voor twee nieuwe namen te gaan in zijn basiself.

Achterin heeft Slot weinig personele problemen. De coach moet het nog altijd stellen zonder zijn aanvoerder Gernot Trauner, maar vervanger Thomas Beelen doet het uitstekende de laatste weken. De jongeling wordt steevast geflankeerd door David Hancko. De vleugelverdedigers zijn Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman. Laatstgenoemde is terug van een griepje, waardoor hij de midweekse wedstrijd tegen FC Groningen niet kon spelen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

In het middenveld en de aanval zitten er zoals verwacht dus wel een aantal wijzigingen bij Feyenoord. Zo lijkt Ramiz Zerrouki de vervanger te worden van Calvin Stengs op het middenveld. Hij vormt samen met Mats Wieffer en Quinten Timber de middelste linie van de Rotterdammers. In de aanval geeft Slot Bart Nieuwkoop de voorkeur boven Yankuba Minteh. De van origine vleugelverdediger lijkt naast Santiago Gimenez en Igor Paixao te starten in de aanval.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixao, Gimenez, Nieuwkoop.