Drenthe geen fan van Til na juichen tegen Feyenoord

Drenthe fileert PSV'er na topper met Feyenoord: 'Moet niet bij mij in buurt komen'

4 maart om 08:45

Royston Drenthe hoeft na de topper van Feyenoord tegen PSV even niet op stap met Guus Til. De gestopte oud-Feyenoorder vond het apart dat de middenvelder uitbundig begon te juichen na de goal tegen zijn oude club. Voor Drenthe onbegrijpelijk, vertelt hij op het TikTok-kanaal van Andy van der Meijde.

De oud-voetballer wordt gevraagd met wie hij niet op stap wil na de topper. "Dat is toch wel heel duidelijk vriend. Til zou op dit moment niet bij mij in de buurt moeten komen. Alleen maar om het feit dat hij Feyenoorder was en hij juicht op het moment dat hij scoorde. Heel dat Feyenoord-gevoel is bij mij helemaal weggedrukt. Als hij nu bij mij in de zone was geweest, dan hadden we waarschijnlijk een woordenwisseling gehad."

Til was van 2021 tot 2022 speler van Feyenoord, maar daarna werd hij door PSV overgenomen van zijn Russische club Spartak Moskou. Ook Arne Slot liet zich uit over de middenvelder die ook onder hem speelde. "Die vervelende Til die precies weer fit is op de dag dat wij tegen PSV moeten. Een hele goede speler", vertelde Slot nadat Til de 2-2 maakte tegen Feyenoord.

Van der Meijde bekijkt het iets genuanceerder dan Drenthe. De oud-speler van Ajax zou het liefst niet met Wieffer op stap gaan. "Hij is een beetje de ideale schoonzoon, denk ik. Hij is niet zo’n feestbeest. Hij is een goede speler, werkt hard, geeft nooit op, heel veel respect daarvoor. Alleen denk ik niet dat hij van het uitgaan is."

@andyvandermeijde Wie zouden jullie kiezen? #psv #feyenoord ♬ original sound - Andy van der Meijde