Babadi en Hato melden zich bij Feyenoord-talent Milambo na duel met PSV

Babadi en Hato melden zich bij Feyenoord-talent Milambo na duel met PSV

5 maart - 09:34 Laatste update: 09:51
64

Feyenoord-speler Antoni Milambo heeft een uitstekende indruk achtergelaten tijdens de topper tegen PSV (2-2). De jonge middenvelder mocht vanwege de blessure van Calvin Stengs in de basis beginnen en ontving de nodige complimenten voor zijn optreden. 

Milambo plaatste na afloop van het onbesliste duel met PSV een foto op zijn Instagram-pagina. 'We nemen een bitter punt mee en focussen ons op de volgende. Bedankt supporters!' De jongeling werd na 66 minuten naar de kant gehaald door Feyenoord-trainer Arne Slot. Milambo maakte indruk met zijn optreden en ontvangt complimenten van andere collega's uit de voetbalwereld.

'Sterk', reageert PSV-speler Isaac Babadi, die onlangs ook in de belangstelling stond van Feyenoord, op de post van Milambo. Ook Jorrel Hato reageert met dezelfde bemoedigende woorden voor zijn generatiegenoot. Ook Dean Huijsen heeft genoten van de Feyenoorder. De AS Roma-verdediger reageert namelijk met een vuur-emoji onder het bericht.

Er lijken de komende weken meer kansen te liggen op speelminuten voor Milambo. Stengs is de komende weken uit de roulatie met een knieblessure en wordt pas na de interlandperiode van eind maart terugverwacht bij Feyenoord. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Antoni Milambo (@antomilambo._)