'Feyenoord pakt door en wil na Milambo verlengen met volgende talent uit eerste'

'Feyenoord pakt door en wil na Milambo verlengen met volgende talent uit eerste'

31 januari - 09:57
9

Na Antoni Milambo wil Feyenoord ook het contract van Leo Sauer gaan verlengen. De international van Slowakije heeft nog een contract tot 2026, maar de Rotterdammers willen die verbintenis dus graag oprekken.

Sauer beleefde dit seizoen zijn doorbraak bij Feyenoord en zit nu ook vaak bij de selectie van Arne Slot. De aanvaller maakte al een goal tegen Sparta en gaf ook twee assists. Sauer is dan ook een erg gewaardeerd talent binnen de Feyenoord-opleiding en de Rotterdammers hopen hem dan ook vast te leggen tot 2028. De Slowaakse aanvaller wil zelf ook langer in Rotterdam blijven.

Eerder werd ook het contract van Antoni Milambo al opgerekt en Sauer moet nu dus de volgende worden. In 2022 werd de Slowaak eerst gehuurd van MSK Zilina en daarna werd de optie tot koop in zijn contract geactiveerd. Sauer is inmiddels achttien jaar en mag dus een volwaardig profcontract bij Feyenoord tegen. Volgens 1908.nl is het een kwestie van tijd voor de verbintenis met handtekeningen van beide partijen op tafel ligt.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!