'Feyenoord staat voor 'renovatie', Rotterdammers willen Gimenez verkopen'

'Feyenoord staat voor 'renovatie', Rotterdammers willen Gimenez verkopen'

5 maart - 10:11
308

Feyenoord staat komende zomer voor een 'renovatie', schetst Voetbal International in een analyse. Diverse steunpilaren zullen Rotterdam-Zuid na dit seizoen gaan verlaten.

VI schrijft dat Feyenoord intern al 'volop bezig is' met de invulling van de selectie voor volgend seizoen. 'Dat er veel staat te gebeuren in de zomer, is wel zeker', klinkt het. Een vertrek van Santiago Gimenez is nagenoeg zeker. Naar verluidt wil Feyenoord de Mexicaanse spits graag verkopen, terwijl Gimenez zelf ook openstaat voor een nieuw avontuur. Afgelopen zomer investeerden de Rotterdammers in de naam van Ayase Ueda al in een opvolger.

Naast Gimenez lijken ook Mats Wieffer en Dávid Hancko, die zijn contract onlangs nog verlengde, bezig te zijn aan hun laatste maanden bij Feyenoord. Atlético Madrid waagde in januari al een serieuze poging voor Wieffer, de Slowaakse verdediger wekte interesse van Paris Saint-Germain. Het is naar verluidt ook aannemelijk dat Lutsharel Geertruida na dit seizoen verder kijkt.

'Linksback Quilindschy Hartman staat na een sterke campagne in de Champions League ook al op de radar van Europese topclubs', meldt het medium, dat geen namen van geïnteresseerde partijen noemt. Yankuba Minteh keert normaliter terug bij Newcastle United en dan rijst de vraag of Feyenoord erin kan slagen Quinten Timber binnenboord te houden.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!