Opmerkelijke ontwikkelingen in Arnhem: Vitesse weet niets van mogelijke overname

Opmerkelijke ontwikkelingen in Arnhem: Vitesse weet niets van mogelijke overname

9 maart - 18:56 Laatste update: 18:55
57

Opmerkelijke ontwikkelingen in Arnhem: zaterdagochtend werd duidelijk dat Michael van der Kuit Vitesse wil overnemen, maar de club weet daar naar eigen zeggen niets van. Vitesse reageert tegenover de NOS.

Van der Kuit wil met zijn bedrijf Stadion Arnhem Vitesse redden en daarmee een einde maken aan het slepende overnameproces. Hij heeft zijn interesse al kenbaar gemaakt bij de KNVB, het Ministerie van Economische Zaken en de onafhankelijke licentiecommissie en in een persbericht uitgelegd waarom hij Vitesse wil overnemen.

Vitesse maakt duidelijk dat Van der Kuit zich nog niet bij de club heeft gemeld. "Voor ons telt er vandaag maar één ding en dat is de belangrijke wedstrijd tegen RKC in Waalwijk. Daar concentreren we ons volledig op. Bovendien hebben we de uitspraken uit de media vernomen. Het is onmogelijk te reageren, want we hebben hem niet zelf gesproken. Hij heeft zich niet bij de club gemeld", reageert een woordvoerder van de club.

Als Van der Kuit Vitesse wil overnemen, zal hij dat eerst via de club moeten spelen. Lees hier over de plannen van Van der Kuit.