Twijfels rond toekomst Feyenoord-uitblinker: 'Ik zou ergens anders naartoe gaan'

Twijfels rond toekomst Feyenoord-uitblinker: 'Ik zou ergens anders naartoe gaan'

11 maart - 20:29
90

Geert den Ouden zou Timon Wellenreuther onder de lat laten staan zodra Justin Bijlow weer terug is, zo geeft de analist aan in het praatprogramma FC Rijnmond. Sinds de blessure die Bijlow opliep in het duel met AZ staat de Duitser in het doel bij Feyenoord, en wederom doet hij dat naar behoren.

Den Ouden stelt dat Wellenreuther bij Feyenoord nog niet één mindere fase heeft gekend, en de voormalig spits zou de Duitser dan ook laten staan wanneer Bijlow terugkeert. "Tuurlijk. Ik vind dat Feyenoord heel goed moet gaan bedenken wat ze met Bijlow willen. Niks ten nadele van hem, want voor hem is het heel vervelend. Maar gaat Feyenoord geld steken in een jongen waarvan ze weten dat hij maar 50% van de wedstrijden speelt?"

"Als Wellenreuther niet de eerste doelman van Feyenoord wordt, dan zou ik als ik hem was ergens anders naartoe gaan", vervolgt Den Ouden. Zelf gaf de doelman onlangs in gesprek met Transfermarkt.de aan dat hij niet weer op de bank plaats wil nemen. "Als doelman wil je spelen en op de bank zit je niet graag. Ik kijk nu tot de zomer hoe het gaat, dan valt er een beslissing", aldus de keeper.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!