Zo wordt de kans geschat dat Ajax de kwartfinale van de Conference League haalt

Zo wordt de kans geschat dat Ajax de kwartfinale van de Conference League haalt

14 maart - 14:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het vanavond op tegen Aston Villa in de return van de achtste finales in de Conference League. De Amsterdammers speelden een week eerder nog met 0-0 gelijk in de Johan Cruijff Arena en hebben daarmee een aardige uitgangspositie verworven. Unibet speelt in op het door Ajax bereiken van de kwartfinales.

Heenduel en afgelopen wedstrijden van het weekend

Waar velen een kansloze nederlaag voor Ajax hadden verwacht in de eerste wedstrijd tegen Aston Villa, pakte het allemaal net wat anders uit. De Amsterdammers hielden knap stand en kregen zelf misschien nog wel de grootste kansen op de overwinning. The Villains hadden duidelijk moeite met de vijfmansverdediging van Ajax en leken afgelopen weekend te experimenteren. 

Tegen alle verwachtingen in speelde Villa afgelopen weekend in het systeem van Ajax tegen Tottenham Hotspur. Wat de reden daar precies achter is, is onbekend, maar dat het faliekant mis ging staat vast. Villa verloor met afgetekende cijfers (0-4) en dat zorgde ervoor dat de strijd om plek vier in de Premier League weer open is. Is dit een kleine deuk in de auto van Villa?

Ajax deed het op zijn beurt niet veel beter tegen Fortuna Sittard. De Amsterdammers hadden tot in de slotfase nodig om een punt uit het vuur te slepen. Dat lukte door een goal van Brian Brobbey, dit op de bank begon. Naar verwachting begint de spits vanavond wel in de basis.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier, doe een storting en ontvang de welkomstbonus van 50 euro aan Free Bets!

De odd

Unibet speelt in op het door Ajax behalen van de volgende ronde. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 5.25 staan voor wanneer Ajax het lukt om Aston Villa uitgeschakeld, binnen de reguliere speeltijd, verlenging of zelfs na strafschoppen. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.