Zenden en Janssen trekken harde conclusie over PSV

Zenden en Janssen zien twee onzichtbare spelers bij PSV 'Nog geen één keer gezien'

13 maart om 22:03

Theo Janssen en Boudewijn Zenden schrokken enorm van het spel van PSV in het eerste half uur. Volgens de analisten van RTL kwamen de Eindhovenaren altijd te laat en is een wissel noodzakelijk.

"Eigenlijk ging alles mis", luidt de snoeiharde conclusie van Janssen. "PSV werd overrompeld vanaf het begin. Dortmund had het direct goed onder druk. PSV was eigenlijk overal te laat. De laatste twintig minuten kwamen ze er beter in, maar PSV heeft geen enkele keer goed druk kunnen zetten. Terwijl ze dat zo graag wilden van tevoren."

Ook Zenden zag een heel ander PSV in het eerste half uur van de wedstrijd. "Je hoopt dat je goed start en die storm overleeft, maar in de laatste tien minuten gaat het pas iets beter. Dan mag je eigenlijk van geluk spreken dat het nog maar 1-0 staat." Jadon Sancho zette Borussia Dortmund al snel op 1-0.

Zenden en Janssen zijn het met elkaar eens dat er iets moet gebeuren. Het duo wil een wissel zien en dat gaat ook gebeuren met Hirving Lozano. Het duo noemt twee spelers die voor een wissel in aanmerking zouden komen. "Guus Til hebben we nog geen één keer gezien. Ook Mauro Junior doet wel mee, maar we hebben hem nog niet gezien. Lozano zou een logische wissel zijn, want Peter Bosz moet wel iets doen." Uiteindelijk is Til degene die in de kleedkamer achterblijft.