Geen plek in Oranje: 'Het is zonde, voorselectie überhaupt groot compliment'

Geen plek in Oranje: 'Het is zonde, voorselectie überhaupt groot compliment'

15 maart - 15:22 Laatste update: 19:58
40

Nick Olij vindt het jammer dat hij niet bij de definitieve selectie van Oranje zit. Bondscoach Ronald Koeman besloot de doelman van Sparta Rotterdam niet mee te nemen voor de oefenwedstrijden tegen Schotland en Duitsland.

Olij was een van de afvallers uit de voorselectie. Bart Verbruggen, Mark Flekken en Marco Bizot overleefden de schifting wel. "Het is altijd jammer als je niet bij de definitieve selectie zit, maar niet meer dan dat. Het is zonde", geeft Olij tegenover ESPN aan. De sluitpost ontkent dat hij stiekem rekening had gehouden met een plek in de selectie. "Ik denk niet dat ik in de positie zit dat je ervan uitgaat dat je zomaar ergens bij zit."

"Voor mij is het überhaupt een groot compliment dat je weer in de voorselectie zit", benadrukt hij. "Je doet er dan alles aan om bij de definitieve selectie te zitten, uiteindelijk zijn er andere keuzes gemaakt." Olij zet een plek in de EK-selectie nog niet uit het hoofd. "Dromen mag altijd, maar ik ga niet hardop roepen dat ik ergens bij hoor." 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!