Olij reageert op uitspraken van Steijn over Ajax-move

Olij reageert op afgeketste Ajax-deal na uitspraken Steijn: 'Mij hoor je niet'

9 maart om 21:58

Nick Olij heeft gereageerd op de uitspraken van Maurice Steijn bij Rondo. Naar verluidt wilde de gehele technische staf van Ajax de Sparta-sluitpost afgelopen zomer naar Amsterdam halen. Sven Mislintat koos tegen alle verwachtingen in voor de komst van Diant Ramaj.

"Dat is inmiddels afgesloten. Het is onnodig om oude koeien uit de sloot te halen", begint Olij in eerste instantie het gesprek met ESPN. "Op het moment dat een traditionele topdrieclub interesse toont en je wil hebben dan is dat een eer", gaat de doelman echter verder. "Ik denk dat iedere speler dat heeft. Uiteindelijk worden er keuzes gemaakt. Volgens mij doet de doelman die nu bij Ajax keept het ook goed, dus mij hoor je niet."

Olij verloor zaterdagavond met Sparta van FC Twente (2-1). Ondanks een uitblinkende Olij konden de Rotterdammers geen vuist maken in Enschede. Sparta zakt de laatste weken iets weg op de ranglijst en staat inmiddels op een elfde plek. FC Twente blijft daarentegen stevig op koers voor de belangrijke derde plaats in de Eredivisie.