Update: 'Feyenoord-concurrent maakt serieus werk van komst Rodriguez'

Update: 'Feyenoord-concurrent maakt serieus werk van komst Rodriguez'

5 april - 07:30 Laatste update: 10:52
89

In de strijd om de handtekening van Luciano Rodriguez lijkt Feyenoord er een geduchte concurrent bij te krijgen. De Uruguayaanse radiozender Sport890 meldt dat de City Group zijn zinnen heeft gezet op de diensten van de 20-jarige aanvaller. 

De kapitaalkrachtige City Group, die onder meer door Manchester City, New York City, Girona en Melbourne City wordt vertegenwoordigd, zou zich bij Liverpool Montevideo hebben gemeld voor de talentvolle aanvaller en een verbaal bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht. 

In ruil daarvoor zou de City Group graag tachtig procent van de transferrechten van Rodriguez bemachtigen, klinkt het. Er is nog geen sprake van een akkoord. Feyenoord zou naar verluidt ook nog altijd voorzichtig inzetten op de komst van de Uruguyaan. Afgelopen winter probeerden de Rotterdammers Rodriguez al naar de Kuip te halen, maar die gesprekken liepen op niets uit.

Update: in navolging van de Uruguayaanse radiozender Sport890 meldde ook Fabrizio Romano al dat de City Group interesse heeft in Feyenoord-target Luciano Rodriguez. Meer dan 15 miljoen euro zou het kapitaalkrachtige concern in februari niet hebben willen betalen. Vrijdag doet de Italiaanse transferexpert wederom melding van de vermeende interesse in de Uruguayaanse buitenspeler. Er wordt volgens Romano serieus werk gemaakt van zijn komst en de gesprekken zouden al gaande zijn.