'Napoli scout graag in Eredivisie en wordt gelinkt aan duo van PSV en Feyenoord'

'Napoli scout graag in Eredivisie en wordt gelinkt aan duo van PSV en Feyenoord'

24 maart - 20:52
75

De Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport heeft de namen van Jerdy Schouten en Quinten Timber laten vallen bij Napoli. Volgens het medium zouden de middenvelders van PSV en Feyenoord goede kandidaten zijn om een vertrek van Stanislav Lobotka op te vangen.

Het is niet uitgesloten dat Lobotka, die ruim tien jaar geleden nog in Jong Ajax speelde, komende zomer vertrekt bij Napoli. De Slowaakse middenvelder zou in de belangstelling van onder meer FC Barcelona staan. Corriere dello Sport noemt Schouten en Timber als potentiële opvolgers.

Wedden

Meer odds

Napoli heeft in het recente verleden al interesse getoond in de controleur van PSV. De regerend Italiaans kampioen zou Schouten in zijn scoutingsrapport betiteld hebben als een middenvelder met een compleet repertoire. Corriere dello Sport stelt dat Timber voor twintig miljoen euro op te halen is bij Feyenoord, wat de krant 'geen heel redelijke prijs' vindt. Verwacht wordt echter dat Timber vanwege zijn opleiding bij Feyenoord en Ajax weinig aanpassingsproblemen zal kennen in Napels.

In hoeverre Napoli daadwerkelijk achter Schouten en Timber aanzit, wordt niet helemaal duidelijk uit het stuk van Corriere dello Sport. Feit is wel dat de huidige nummer zeven van de Serie A graag scout in de Eredivisie, waardoor de interesse in Schouten en Timber niet uit de lucht zou komen vallen.