PSV ziet Ramalho mogelijk als back-up

'PSV denkt aan nieuwe rol Ramalho en wil langer door met Boscagli'

27 maart om 10:15

PSV wil komende zomer een rechtercentrale verdediger aan de selectie toevoegen, meldt het Eindhovens Dagblad. Dat hoeft niet per definitie gevolgen te hebben voor André Ramalho, die na dit seizoen uit zijn contract loopt.

Wie de rechtercentrale verdediger moet worden, 'staat nog in de sterren geschreven', klinkt het. Op die positie speelt dit seizoen Ramalho het merendeel van de wedstrijden. De 32-jarige Braziliaan is na dit seizoen transfervrij, al is een vertrek naar verluidt nog allesbehalve zeker. Binnen PSV is een denkrichting om hem als back-up te behouden.

De vraag rijst of Ramalho daar zelf voor open staat. Het ED schetst dat de centrumverdediger dan aanbiedingen van Spaanse en Braziliaanse clubs moet laten lopen. Het is geen geheim dat Ramalho een gewaardeerde kracht is binnen de selectie van PSV. Hij speelt sinds de zomer van 2021 in Eindhoven en kwam tot op heden in 120 officiële duels in actie.

Boscagli
Met Olivier Boscagli wil PSV graag langer door. De 26-jarige Monegask ligt nog tot medio 2025 vast in Eindhoven en zou het goed naar zijn zin hebben. 'Hij lijkt wel nog even te wachten alvorens zijn handtekening onder een nieuw contract komt. Wellicht komen er interessante aanbiedingen, na vijf jaar PSV.'

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!