FC Utrecht slaat toe en legt Excelsior-smaakmaker Horemans voor drie jaar vast

FC Utrecht slaat toe en legt Excelsior-smaakmaker voor drie jaar vast

28 maart om 09:48

FC Utrecht heeft na Alonzo Engwanda ook de tweede aanwinst voor het komende seizoen binnen. Siebe Horemans komt transfervrij over van Excelsior, zo melden de Domstedelingen via de eigen kanalen.

Na Engwanda is Horemans de tweede versterking voor het seizoen 2024/2025. De 25-jarige rechtsback komt na dit seizoen over van Excelsior en tekent in Utrecht een contract voor drie jaar, tot de zomer van 2027. Horemans is sinds 2018 actief bij Excelsior, waar hij in eerste instantie werd gehuurd van AA Gent. Na één jaar werd hij definitief overgenomen. Horemans kent een goed seizoen bij de Kralingers, en ziet die ontwikkeling nu beloond worden met een transfer.

"Met Siebe halen we een rechtsback binnen die rust uitstraalt en beschikt over een goede passing", aldus technisch directeur Jordy Zuidam. "Bij Excelsior heeft hij laten zien zowel verdedigend als aanvallend een meerwaarde te zijn. We zijn blij dat Siebe voor ons heeft gekozen en kijken uit naar een goede samenwerking." Horemans speelde dit seizoen 26 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij drie keer scoorde en drie assists gaf.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!