PSV topfavoriet in Nijmegen: pak 50x je inleg bij zege op NEC!

PSV topfavoriet in Nijmegen: pak 50x je inleg bij zege op NEC!

30 maart - 10:00

PSV treedt zaterdag met een nagenoeg fitte selectie aan in de Eredivisie en neemt het op tegen NEC. De Eindhovenaren zijn na 26 speelrondes de best presterende ploeg in de geschiedenis van de Eredivisie en kunnen dat record uitbreiden in Nijmegen. Pak bij bookmaker Unibet maar liefst 50x je inleg wanneer PSV een overwinning boekt tegen NEC!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd NEC - PSV en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet PSV te winnen in Nijmegen? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verliest PSV voor het eerst? Dan verlies je maximaal €1. 

Geweldig record PSV

Met 23 overwinning en drie gelijke spelen is PSV bezig aan een memorabel seizoen in de Eredivisie. De Eindhovenaren verloren nog steeds niet en zijn dat ook niet van plan. Trainer Peter Bosz beschikt over vrijwel elke speler en mag gaan puzzelen tegen de Nijmegenaren: alleen Noa Lang zal ontbreken. In Eindhoven was PSV in september maar liefst met 4-0 te sterk: de club loste 28 schoten, waarvan er elf op doel belandden. Daar stelde NEC slechts drie schoten tegenover, waarvan nul op doel.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.