Voorspel de Golden Goal bij Feyenoord - FC Utrecht en maak kans op €5000!

Voorspel de Golden Goal bij Feyenoord - FC Utrecht en maak kans op €5000!

31 maart - 08:00

Feyenoord krijgt zondag tegen FC Utrecht een gouden kans om in te lopen op koploper PSV. Utrecht is echter ook bezig aan een goede reeks. Bookmaker Unibet geeft spelers een mooie kans om een enorm geldbedrag te winnen met de Golden Goal-actie: voorspel de eerste doelpuntenmaker en de juiste minuut bij Feyenoord - FC Utrecht en maak kans op 10.000 euro!

Unibet pakt iedere week in de Eredivisie uit met de Golden Goal-actie: het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker én de minuut bij een uitgekozen wedstrijd geeft je een kans om 5000 euro te winnen. Deze week geldt de actie voor deze spannende wedstrijd in De Kuip tussen Feyenoord en FC Utrecht! De Rotterdammers willen dichter bij PSV komen, terwijl Utrecht nog kans heeft om in de top vijf te raken.

Alle spelers van Unibet kunnen één keer gratis meespelen met deze actie: speel mee via deze link en voorspel de eerste doelpuntenmaker en de minuut waarin de goal valt! Heeft Santiago Gimenez het na 21 minuten op de heupen met een treffer, of verrast Jens Toornstra met een goal tegen zijn oude club in minuut 89? Voorspel bij Unibet en maak kans op €5000! Indien meerdere spelers het antwoord goed hebben, wordt de prijzenpot verdeeld onder het aantal winnaars.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.