Krabbendam niet bezorgd over 'Ajax-kaping': 'Dan komt hij gewoon naar Feyenoord'

Krabbendam niet bezorgd over 'Ajax-kaping': 'Dan komt hij gewoon naar Feyenoord'

2 april - 17:55
29

Anis Hadj Moussa maakt komende zomer 'gewoon' de overstap naar Feyenoord, zo is de verwachting van clubwatcher Martijn Krabbendam. Maandagavond kwam in Frankrijk naar buiten dat ook Ajax op pole position zou liggen voor de handtekening van de Algerijn.

Feyenoord ziet in Hadj Moussa een welkome versterking voor de flanken. Ajax werd eerder ook genoemd als mogelijke bestemming van de Vitesse-huurling. Op Tweede Paasdag meldde Foot Mercato dat de Rotterdammers samen met de Amsterdammers de beste papieren hebben voor Hadj Moussa, wat haaks staat op eerdere berichtgeving. In de Dick Voormekaar Podcast laat Krabbendam weten dat hij nog altijd rekent op een Feyenoord-transfer van de aanvaller.

"Toen het nieuws naar buiten kwam via De Telegraaf, heb ik het even gecheckt bij Feyenoord", doelt de journalist op het nieuws dat Hadj Moussa in beeld is in De Kuip. "Daar gaven ze toch de indruk dat het min of meer in kannen en kruiken was. Op basis van wat ik intern heb gehoord, verwacht eigenlijk dat het vandaag (dinsdag, red.) of morgen (woensdag, red.) wel bekend zal worden."

Krabbendam is er dus van overtuigd dat Hadj Moussa in De Kuip gaat tekenen. "Als Don Dennis deze speler wil, dan doet hij an offer that he can't refuse. Dan komt hij gewoon naar De Kuip", besluit hij.