Feyenoord slaat grote slag en bevestigt zomerse komst Hadj Moussa

Feyenoord slaat grote slag en bevestigt zomerse komst Hadj Moussa

3 april - 09:37 Laatste update: 10:55
204

Feyenoord bevestigt: Anis Hadj Moussa speelt per volgend seizoen in De Kuip. De 22-jarige aanvaller, die nu op huurbasis voor Vitesse uitkomt, komt over van het Belgische Patro Eisden.

Hadj Moussa tekent bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2029. De tweevoudig international van Algerije treft in Rotterdam-Zuid met Ramiz Zerrouki, eveneens international van het Noord-Afrikaanse land, een bekende. Feyenoord maakt geen melding van de hoogte van de transfersom. Wel is bekend dat de Rotterdammers een bod van 3,5 miljoen euro hebben ingediend bij Patro Eisden.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de gehele Eredivisie-top geïnteresseerd was in de diensten van het lichtpunt van Vitesse. Naast Feyenoord was Ajax concreet in de markt. De familie van Hadj Moussa is op het trainingscomplex van de Rotterdammers geweest en mede de gesprekken daar lijken doorslaggevend te zijn geweest. Per ingang van volgend seizoen is de buitenspeler officieel Feyenoorder.

Bij Vitesse, waar Hadj Moussa sinds 1 februari speelt, maakt de Algerijn grote indruk. In de één tegen één domineert Hadj Moussa, die over een geweldige dribbel beschikt. In tien wedstrijden voor de Arnhemmers scoorde hij tweemaal en was hij twee keer aangever. Hadj Moussa komt uit de jeugd van RC Lens. Via Olympic Charleroi kwam hij bij Patro Eisden.