Hadj Moussa voor 'recordsom' naar Feyenoord: 'Een historisch moment!'

Hadj Moussa voor 'recordsom' naar Feyenoord: 'Een historisch moment!'

3 april - 10:38
140

Patro Eisden kan zijn geluk niet op. De Belgische club, dat acteert op het tweede niveau, verkoopt Anis Hadj Moussa voor een recordbedrag aan Feyenoord. Op de clubkanalen neemt Patro Eisden afscheid van de 22-jarige Algerijn.

Hadj Moussa komt in de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor Vitesse. Het betekent dat hij zijn laatste wedstrijd voor Patro Eisden heeft gespeeld. 'Het is gebeurd!', jubelt de club op de eigen kanalen. Patro Eisden doet geen uitspraak over de hoogte van de transfersom, maar spreekt wel van een 'recordsom'. 'Een historisch moment! Anis is de tweede duurste speler ooit uit 1B (het tweede niveau van België, red.).'

'De deal is binnen. Het fenomenaal contract is rond', schrijft Patro Eisden. 'Op 1 juli 2024 neemt Anis afscheid van Patro Eisden en trekt hij naar Feyenoord voor een recordbedrag.' Trainer Stijn Stijnen is blij voor Hadj Moussa. "We zijn trots dat we een speler kunnen afleveren aan één van de beste clubs van Nederland", zegt hij. "Deze transfer is een niet te onderschatten hoogtepunt in de geschiedenis van onze club. Een mijlpaal!"

Bij Feyenoord tekent Hadj Moussa een contract tot de zomer van 2029.