Sparta maakt melding van komst Nassoh tot 2028

Sparta doet goede zaken voor komend seizoen en neemt toptalent over van PSV

13 april om 10:09

Mohamed Nassoh gaat Jong PSV verruilen voor een avontuur bij Sparta. De aanvallende middenvelder tekent een contract tot 2028 op Het Kasteel en sluit in de zomer aan bij de Kasteelclub. Jong PSV verliest daarmee de captain van de ploeg.

Nassoh had nog een contract tot het eind van dit seizoen in Eindhoven. PSV wilde verlengen, maar de in Eindhoven geboren Marokkaan keek verder. Sparta was al snel in de race en ook AZ zou de situatie hebben gevolgd. Uiteindelijk is de keuze op de Rotterdammers gevallen. Nassoh speelde al meer dan honderd wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, maar hij debuteerde nog niet voor het eerste elftal.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, is blij dat Nassoh vanuit de opleiding van PSV is overgekomen. "Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen."

De transfervrije Nassoh is voor Sparta niet de eerste aankoop voor het komende seizoen. Eerder werd ook Mike Kleijn overgenomen. Hij speelde in Feyenoord Onder 21, maar komt komend seizoen dus op Het Kasteel uit.