Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot ziet Trauner en Bijlow terugkeren

14 april om 07:31
Laatste update: 14 april om 07:31

Feyenoord heeft zondag Gernot Trauner en Justin Bijlow terug voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Arne Slot zet het tweetal nog niet direct in de basis, want hij blijft vertrouwen in de spelers die Ajax vernederden in de Klassieker.

Op doel zal Timon Wellenreuther dus starten. Bijlow zit wel weer bij de selectie. Het is niet bekend wanneer en of hij überhaupt de plek van de Duitser onder de lat gaat overnemen. Slot verzekerde op zijn laatste persconferentie wel al dat Wellenreuther tegen Fortuna Sittard en in de bekerfinale zal keepen. Bijlow zat weken langs de kant met een blessure, maar kan dus wel weer keepen.

In de defensie keert Trauner dus terug, maar ook hij krijgt nog geen basisplaats. De verdediging met Lutsharel Geertruida, David Hancko en Thomas Beelen zal blijven staan. Bart Nieuwkoop complementeert dit trio. Op het middenveld zullen de vaste namen te zien zijn met Calvin Stengs, Quinten Timber en Mats Wieffer. Voorin lijkt Slot te gaan voor Santiago Gimenez, Igor Paixão en Yankuba Minteh. Die laatste twee waren een belangrijk onderdeel van de Klassiekerzege.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Hancko, Beelen, Nieuwkoop; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Minteh.